småbåter

Fra starten i 1968 og frem til nå er det levert over 20.000 Silver Viking båter. Modellserien omfatter joller, robåter, vindskjermbåter, hardtop- og planende sportsbåter.

Etter 1987 har fabrikken spesialisert seg på å produsere bruksbåter for kystmarkedet.

Dette betyr ai det har blitt produsert solide og stabile båter som er ypperlig til rekreasjon og hobbyfiske.

CE-merking

Alle våre båter er CE-merket. Dette innebærer at vi garanterer at båten er bygget i henhold til alle kravene i forskriften. CE-merket skal sikre at markedet får miljøvennlige og sikre båter som trygt kan omsettes i EU.

Siste modell i rekken er Silver Viking 17 Kyst Jeep – en unik blanding av hardtop-båt og skjærgårdsjeep. En båt vi forventer oss mye av fremover.

Velger du Silver Viking, så velger du ett velutviklet redskap for kystbruk.
Silver Viking båter finnes i de fleste småbåthavner her til lands, og velges først og fremst på grunnlag av slitestyrke, sikkerhet og ærlighet.

Robust tøffing

Silver Viking 17 Kyst Jeep er en ren og ærlig bruksbåt for de med behov for et arbeidsjern som gir beskyttelse for vind og vær. Praktiske detaljer som walkaround sidedekk på styrbord side, vendbar sofa, stor uteplass, samt rom for pantry og porto potte gjør dette til en praktisk farkost med ett bredt bruks-spekter. Generøs bredde gir sammen med skrogets utforming god bæreevne og ypperlig stabilitet. Silver Viking 17 Kyst Jeep er lattplanende og økonomiske i drift, og oppfører seg forutsigbart og trygt under alle forhold.

En glede å eie – en fryd å bruke!

Lengde 520 cm
Bredde 220 cm
Vekt 500 kilo
Høyde totalt 185 cm
Høyde fribord 75 cm
Høyde innvendig 155 cm
Personer max 6
Motor max 51 kW (70 hk), lang stamme
Fart 10 hk ca 12 knop, 70 hk ca 30 knop
Styring Fjernstyring

SMÅBÅTER

Velger du Silver Viking, velger du kvalitet fundamentert gjennom en unik erfaring i båtbyggerfaget.
Andre båter på bestilling, ta kontakt for tilbud.

Interessert i Silver Viking?

Om du er interessert i Kyst Jeep, send oss en melding, så lagrer vi meldingen og kommer tilbake til deg med mer nytt. Vi tar helt uforpliktende (for deg) forhåndsbestilling av båt, bare for å måle interessen.